Desigual Női Póló - Desigual Női Polo Shirts

  1. Tattoo női
  2. Női leggings

A márka számos hírességgel működött együtt, többek közt Christian Lacroix-val, vagy a színpompás előadásairól ismert Cirque du Soleil-jel is. A Desigual tervezői által megálmodott élénk mintájú, vérpezsdítő színű és feltűnő fazonú ruhái méltán örvendenek nagy népszerűségnek a bohém és merész divat kedvelői között. A Desigual webshop rendkívül széles kínálatában most formabontó mintájú és pezsgő színvilágú ruhákat, felsőket, valamint szoknyákat is találhatunk, sőt, hogy a megjelenésed teljes legyen, a Desigual webáruházban most a kabátokat és a szerelésedhez remekül illő táskákat is begyűjthetsz. A márka színpompás darabjaival a a hétköznapjaid is garantáltan üde színfoltokban fognak pompázni! Desigual webáruház: a remek hangulatú, vidám színek kedvelőinek Jó hír a vidám színek kedvelőinek: a spanyol Desigual márka termékei most megvásárolhatók az ABOUT YOU webshopban! A márka által tervezett ruhákban biztos, hogy nem maradsz észrevétlen, az extravagáns minták és a karnevált idéző színvilág mágnesként vonzzák majd barátaid, ismerőseid tekintetét.

Tattoo női

000 HUF 6. 000 - 10. 000 HUF 10. 000 - 30. 000 HUF 30. 000 - 60. 000 HUF több, mint 60.

Női Ruházat Pólók, topok, atlétatrikók Desigual Ismerős az üzletekből Desigual Női pólók, topok, atlétatrikók Gondosan válogatva a legjobbak, a legújabb kollekciókból. 315 darab Desigual termék 12 eladótól szerint. 120 ból 315 Kategória szerint Méret Szín Ár Leárazások Ajánlatok Üzletek Szűrni Rendezés: Nemzetközi méretezés XS 105 S 209 M 184 L 145 XL 55 XXL 10 Választott márkák Fekete (71) Fehér (79) Kék (61) Piros (11) Zöld (3) Sárga (5) Barna (3) Szürke (9) Bézs (11) Narancsszínű (3) Rózsaszínű (1) Ibolyaszínű (8) Világoskék (1) Sötétkék (26) Aranyszínű (1) Mentaszínű (1) Türkiz (1) Fekete-fehér (4) Színes (203) Ft - kevesebb, mint 2. 900 HUF 2. 900 - 5. 400 HUF 5. 400 - 6. 600 HUF 6. 600 - 13. 000 HUF több, mint 13.

Találja meg, amit szeretne, az oldal felső részén található kereső funkció segítségével. Kapcsolja be ezt a funkciót, hogy lássa a legutóbb megtekintett termékeket.

A Desigual története – egy márka, ami más mint a többi A Desigual egy 1984-ben alapított spanyol márka, melynek székhelye Barcelonában van. A társaság alapításával Thomas Meyer svájci üzletember meg akarta valósítani az álmát – hogy az emberek ne öltözködjenek ugyan úgy, és a ruháikkal kitűnjenek a tömegből. Az első Desigual termék egy patchwork kabát, amely különféle farmerdarabokból készült, és amely tökéletesen tükrözi a márka filozófiáját. A cipők a kiegészítők tervezésekor az "embereket, nem testet öltöztetni" jelmondatot követték. Egyedülálló karakterét hangsúlyozza az is, hogy inkább az érzelmek keltésére, mint divatteremtésre összpontosítanak. A tervező elképzeléséhez híven a cipők és Desigual kiegészítők autentikus és egyedi megjelenést adnak a viselőjüknek, és segítenek kifejezni önmagukat. Érdemes megjegyeznünk, hogy a márka termékei beírják magukat az uralkodó trendekbe, ezért minden divatos nő ruhatárában megtalálják a helyüket.

Színes. Vidám. Játékos! Ezek azok a szavak, amelyek tökéletesen leírják a Desigual márkát, amely a szenvedélyes Spanyolországból származik. Első pillantásra is látszik, hogy a Desigual táskái, hátizsákjai, pénztárcái és kiegészítői különböznek a többiekétől. Minden egyes darab egy műalkotás, amely ötvözi a legújabb technológiákat, alapanyagokat és művészi kreativitást. A Desigual márka a sokszínűségéről híres és csak Önön múlik, hogy mit mivel párosít. Hagyja magát kísértésbe ejteni játékosságával és különcségével! Szemlélje a divatot és a ruhákat egy teljesen új nézetből!

Női leggings

  • Női cipő
  • Női sportcipők
  • Női frizurák
  • 16 Best welsoft hálózsák.fiú. images | Hálózsák, Tipegők, Termékek
  • Eladó használt Mosógép - Olcsó Elektronika (Oldal 2) - Ingyenbazár.hu
  • Női
  • Desigual női polo club
  • Desigual | 3.458 darab, egy helyen - GLAMI.hu
  • Desigual táska | Desigual pénztárca | online Desigual bolt
  • C programozás kezdőknek pdf
  • Magyar posta állás szolnok

A Desigual webshopjában most számodra is elérhetők ezek a színpompás, bohém ruhák, aszimmetrikus szoknyák, rafinált felsők és hímzett farmerek, melyek tökéletes választásnak bizonyulnak Számodra is, ha Te is buksz az erőteljes színekre, legyen szó akár egy mandala mintás nyári ruháról, vagy egy virágmintás topról. A tökéletesen összehangolt megjelenésedhez nélkülözhetetlen, hogy a ruhák színvilágára rímelő táskákat és pénztárcákat is vásárolhass itt a Desigual webáruházban. A Desigual által tervezett darabok dinamikus mintái és élénk színvilága garantáltan nemcsak a ruhatáradra, de a kedélyedre is üdítően fognak hatni!

0 Keresés Próbáld ki az új Vizuális Keresőt! Legutóbb megtekintett termékek Először válassz egy kategóriát Női Ruházat Cipők Kiegészítők Ékszerek és órák Márkák Leárazások Útmutató a ruhák anyagához Férfi Gyerek Divatos márkák Ismerős az üzletekből Desigual 100% ajánlja ezt a márkát Gondosan válogatva a legjobbak, a legújabb kollekciókból. 3 458 darab Desigual termék 17 eladótól szerint.

Desigual – cipők és kiegészítők, amik iránt nem lehetsz közömbös A Desigual egy olyan márka, amelyet az élénk, gyakran kontrasztos színe, az eredeti nyomatok és motívumok jellemeznek, amik a Desigual lábbeliket és kiegészítőket egyedivé teszik. Női Desigual cipők, amiket az webáruházban is megtalálsz, ideálisak olyan nők számára, akik nagyra értékelik az egyedi stílust, és szeretik felkelteni mások figyelmét. A színes tornacipők és sneakerek pompásan feldobják a mindennapi összeállítást minden évszakban, a rafinált mintázatú papucsok és szandálok tökéletes választás nyárra, az eredeti mintájú bokacsizmák pedig a hűvös és esős hónapokban tesznek jó szolgálatot. Az összes Desigual cipő pozitív energiát sugároz, így senkit sem hagynak közömbösen. A Desigual kézitáskákat sem lehet összekeverni másokkal – nem kevésbé jellegzetesek, mint a lábbelik, meglepőek, és örömöt nyújtanak a divat és a művésziség egyedülálló kombinációjával. Mintás sálak és pénztárcák, valamint övek teszik teljessé a Desigual kínálatát.

desigual női póló desigual női póló zene

Kérjük, adj meg egy létező email címet

  1. Ptc oldal készítés házilag
  2. No frost hűtő büdös
  3. Szep kartya adozasa 2020
  4. Kárpitos házhoz jon stewart