Ének Az Esőben Operett - Ének Az Esőben Musical 2017-Ben Az Operettszínházban - Jegyvásárlás És Szereposztás Itt!

  1. Színház
  2. Itt az Ének az esőben werkfilm - Idén új szereplőket láthat a Szabadtéri közönsége
  3. Ének az esőben opérettes
  4. Enek az esoben operett szinhaz

Nagy Ildikó Oláh Tibor díszlet: Horgas Péter jelmez: Velich Rita zenei vezető: Silló István koreográfus: Lőcsei Jenő koreográfus-asszisztens: Czár Mónika Kiss István Róbert rendezőasszisztens: Pányik Tamás Magyar György rendező munkatársa: Angyal Márta zenei munkatárs: Axmann Péter Déri Judit Mihalics János Szekeres László Puskás Dóra

Színház

ének az esőben operett színház

Itt az Ének az esőben werkfilm - Idén új szereplőket láthat a Szabadtéri közönsége

Kelt: 2017. 02. 15 kovacsad Az Ének az esőben musical 2017. február 17-től látható a Budapesti Operettszínházban Gömöri András Máté, Gálvölgyi János, Kerényi Miklós Máté, Szinetár Dóra, Szulák Andrea, Dancs Annamari és Csere László főszereplésével. Az Ének at esőben világsikerű musical ősbemutatója 1983-ban volt a londoni West Enden, majd a New York-i Broadway-t is meghódította, sikere pedig azóta töretlen. Ma már örökzöldnek számít a musical alapjául szolgáló, 1952-es film címadó zenéje, a Singing in the rain, melyhez mindannyiunk képzeletében Gene Kelly esőben előadott, jókedvű sztepptánca kapcsolódik. Szinte nincs is olyan ember, aki legalább egyszer ne hallotta volna a legendás film legismertebb dalát a Singing in the rain című dalt. 2017-ben ez a dal is felcsenül magyarul az Ének az esőben musicalben, amiben olyan sztárok lépnek majd színpadra mint G ömöri András Máté, Gálvölgyi János, Kerényi Miklós Máté, Szinetár Dóra, Szulák Andrea, Dancs Annamari és Csere László. Az Ének az esőben musical 2017. február 17-től látható a Budapesti Operettszínházban, majd 2017 nyarán ismét visszatér Szegedre pár előadás erejéig.

Ének az esőben opérettes

Filmszalagok, tárcsák alkotják azt a grandiózus stúdióhangulatot, amiben a darab játszódik. Velich Rita tervező szerelmese a korszaknak, ezt mutatják a tollas kalapok, szűk tweedszoknyák, végtelen gyöngysorok és szabadesésű zsorzsettruhák, elegáns öltönyök és ballonkabátok. Az alkotók igazi fesztiválelőadást vittek színre a musicalből, melyben egyedülálló és nagy kihívást jelentő technikával még az eső is eleredt a színen. A négy perces Singing in the rain dallamai alatt összesen 532 liter víz zúdult esőcseppek formájában a színpadra. Ki ne emlékezne Gene Kelly legendás, jókedvű-szerelmes táncára az esőben, a villanypózna körül? Ezt a frenetikus jelenetet 2017-ben is láthatják a Dóm téren. "A darab tulajdonképpen nem változott" – Kerényi Miklós Máté mesélt: A musical egyik főszereplője, a Cosmo-t alakító Kerényi Miklós Máté a honlapnak pár napja elárulta: "A darab tulajdonképpen nem változott, hiszen ez egy reprodukciója lesz a tavalyi évi Dóm téri előadásnak. Idén minden bizonnyal erősebb, hatásosabb és jobb is lesz az előadás.

Enek az esoben operett szinhaz

Ének az esőben 2017 július 16. vasárnap, 7:28 Ezen a hétvégén az Operettszínház előadása, az Ének az esőben című musical szerepel a Szegedi Szabadtéri Játékok programjában. Idén új szereplőket láthatunk a produkcióban: Don Lockwoodként Adorjáni Bálint, Kathy Seldenként Bordás Barbara, Lina Lamontként pedig Kékkovács Mara csatlakozott a Dóm téri stábhoz. Az Ének az esőben már a 2016-os évadban meghódította a nézők szívét. Az előadás a Szegedi Szabadtéri és a Budapesti Operettszínház együttműködésében jött létre, és öt estén keresztül összesen húszezer embert kápráztatott el. Harangozó Gyula rendező, Somogyi Szilárd társrendező, Horgas Péter díszlet- és Velich Rita jelmeztervező munkája idén is megidézi azt a varázslatos hangulatot, amit múlt évben. Idén azonban új szereplőket láthat a Szabadtéri közönsége a produkcióban: Don Lockwoodként Adorjáni Bálint, Kathy Seldenként Bordás Barbara, Lina Lamontként pedig Kékkovács Mara csatlakozott a Dóm téri stábhoz. A díszlet elemeiben visszaköszönnek a mozira utaló jelek.

Az Ének az esőben feledhetetlen történet a show-businessről és a szerelemről. A történet szerint a némafilmek sztárja, Don Lockwood és állandó partnere Lina Lamont életük első hangos mozijára készülnek, ám kiderül, hogy Lina hangja elviselhetetlen a vásznon. Don barátja, Cosmo Brown a feltörekvő fiatal színésznőt, Kathy Selden-t javasolja hangdublőrnek, akibe természetesen beleszeret a sármos színész. KEDVES LÁTOGATÓ! Felhívjuk figyelmét, hogy ennek a megjelenésnek jelenleg NINCS ÉRVÉNYES IDŐPONTJA portálunkon, ezért az itt közölt tartalom már lehet, hogy NEM AKTUÁLIS! Friss információkat az e-mail címen kérhet vagy küldhet. RÉSZLETEK IDŐPONT SZÁLLÁS KÖZELI SZÁLLÁSAJÁNLÓ ÉTKEZÉS Az eredeti 1952-es film hatalmas sikerre tett szert a Nacio Herb Brown eredeti Hollywood-i zenéjének, a Comden-Green szerzőpáros romantikus történetének és Fried szellemes szövegeinek köszönhetően. A lehengerlő szteppjelenetekkel és klasszikus slágerekkel fűszerezett darab, a Szegedi Szabadtéri Játékokkal közös produkcióban februárban érkezik a Nagymező utcába.

  1. Garázs - Salgótarján | garázs / autóműhely
  2. Modern órák
  3. A Plitvicei tavak télen is csodaszép – fotókkal!
  4. Ének az esőben operette
  1. Térfigyelő kamera online
  2. Mark lawrence vörös nővér magyarul
  3. Menstruáció közben teherbe lehet eni.fr