5 Perc Angol | M5 Angol Órák : Hungary

Jelenleg megy az M5-ön a felsősöknek szóló egynyelvű angol anyag. Egy angol férfi tanít tök basic dolgokat. Többet lead 30 perc alatt, mint egy iskolai tanár két teljes tanóra alatt. Emellett a kiejtése is jó, ami hazánkban elég gyakori probléma tud lenni. Illetve ahogy tartja, szerintem az is nagyon jó, érthető és hatásos. Remélem kezdő angolos diákok is így gondolják, és sokat tudnak belőle tanulni. Hátha rájönnek, hogy ez milyen jó és hatásos, és több egynyelvű tartalmat fognak adni a jövőben.

Könyv

5 perc angol video

Meghatározás Az oldal az angol nyelvi tudás tesztelésével foglalkozik. angol tesztek, English test, szókincs, vocabulary, angol tanulás, angol nyelvvizsga, tudás mérése, angol nyelvű tesztek, szövegértés, üzleti angol, játékos angol, gyerekeknek angol teszt

Előfizetés

5 perc angol mindig tv 5 perc angol szenvedő szerkezet

Sziasztok! Örömmel jelentem be, hogy végre publikussá vált a Limanovai csatáról készült 18 perces filmünk magyar nyelvű változata. Ez a csata, a XX. század többi háborújához hasonlóan már nem az a romantikus csatajelenet, mint amire az ember egy középkori, vagy kora újkori csatánál számítana, itt a romantikus hősök (a nyalka magyar huszárok) egy olyan helyzetbe kerültek, ahol lovaikról leszállva, kardjaik nélkül kellett helytállniuk a számolatlanul érkező orosz katonák ellenében. Erről a csatáról sajnos itthon nagyon keveset tudnak az emberek, a történelemoktatásunk méltatlanul elfelejtette a hősi halált halt Muhr Ottmár és társai dicsőségét. Ellenben Lengyelországban nagyon hálások a magyaroknak, és ez a csata fontos pont a történelmükben, noha lengyel katonák számbelileg kevesen vettek részt a küzdelemben. A film angol felirattal is megtekinthető. Jó szórakozást! A Digitális Legendárium csapata Hello Everyone! I'm glad to announce that the Hungarian version of our 18 minutes long video about the battle of Limanowa became public at last!

  1. Valami megváltozott : hunnofap
  2. 5 perc angol nyelvtan
  3. Szilágyi autókereskedés mikepércs