Király Viktor Sztárban Sztár: Király Viktor Sztárban Star Trek

  1. Király Viktor: Human / tv2.hu
  2. Király Viktor bebizonyította, hogy az ország egyik legjobb énekese - Doily.hu
  3. Király Viktor: "Büszke vagyok magamra, király viktor, sztárban sztár, tv2 - Videa
  4. Sztárban sztár: Charlie-t lenyűgözte Király Viktor produkciója
  5. Peter sramek sztárban sztár
  6. Király viktor sztárban star academy
  7. Király viktor sztárban star.com

Király Viktor úgy hozta A Csárdáskirálynő betétdalát, ahogy Rátonyi Róbert se, hisz ez beteg mód vicces volt. Ahogy Simándy Józsefre maszkírozott Ekanem Bálint Emota Bánk áriája is odavert a rekeszizmoknak. Pápa Joci Zalatnai Cinije is megért egy misét, pláne a produkció után következett kegyetlenül humoros savazás miatt, amikor Majka inkább a pult alól könyörgött zenész kollégájának, hogy hagyja már el a színpadot, mert nem akarja a fénysre borotvált lábát nézni. Szumma szummárum: egy a zsűrizést elméletileg halálosan komolyan vevő, így a Majka-Papp Szabi párost kompenzáló Stohl nélkül, valamint a pontozás és kiesés hiányában, kicsit öntömjénező szaga volt az egésznek, de így is lekötötte az embert erre a bruttó három órára.

Király Viktor: Human / tv2.hu

király viktor sztarban sztár

Király Viktor bebizonyította, hogy az ország egyik legjobb énekese - Doily.hu

király viktor sztárban sztár somló tamás youtube

Király Viktor: "Büszke vagyok magamra, király viktor, sztárban sztár, tv2 - Videa

"Nekem rideg voltál az elején, Veca, de csodálatos művész vagy, nagy dolgokat hoztál ki magadból" – lelkendezett Claudia, Papp Szabi pedig poénnal nyitott, a Nyári-lányok apjának megjelenését dicsérte, mintha egy másik fellépő lenne, Nyári Károly-maszkkal. Joci a diszkóban Forrás: TV2 Pápai diszkós előadása nem aratott fergeteges sikert a zsűrinél, leginkább kinézete, mozgása, ruhája miatt froclizták – de ezekről nemigen tehetett, hiszen egy feladatot teljesített. Utána Horváth Tamás a Rómeó és Júlia betétdalát adta elő. "Annyira sok selejt van a tévében, de jön egy ember, aki saját tehetsége okán lesz ismert! " – lelkendezett Liptai, nála alpáribb szöveggel jött Papp Szabi: "A musical műfajjal úgy vagyok, mintha forró karamellbe kellene lógatnom a mikrofonomat. Adjuk ki DVD-n" – jegyezte meg. Részeredményt mutattak, fantomképekkel, 69, 4%-on állt a negyedik helyezett, 87, 2%-ra ugrott az élen álló. A Rómeó és Júlia Horváth Tamással Forrás: TV2 Az En Vogue formációt álmodta a színpadra négy már kiesett énekesnő, "dögös volt a dal, dögös az előadás" Papp szerint.

Sztárban sztár: Charlie-t lenyűgözte Király Viktor produkciója

Détár Enikő jó formában vonaglott és emelgette lábát a feje fölé, erős hanggal adta elő a négyes a Free Your Mind-ot, többek közt Cserpes Laurával. Ő a Korhatáros szerelem című, hamarosan induló TV2-es sorozatban játszik Kovács Patríciával (aki szintén ott volt a stúdióban, és szólt pár szót is), és ezen a ponton kapott egy kis reklámot a széria. Ez a keresztpromóciók estéje is volt egyben, mert kicsivel korábban Claudia népszerűsítette hamarosan startoló műsorát, az Appra magyart: de hol reklámozzon egy tévé valamit, ha nem a legnézettebb show-jában? A cikknek nincs vége, lapozzon a 2. oldalra!

Peter sramek sztárban sztár

2017. szept 19. 9:07 Király Viktor Sztárban sztár Charlie Király Viktor tökéletes alakítást nyújtott / Fotó: Pozsonyi Zita 2 Király Viktor hatalmas sikert aratott vasárnap este a Sztárban Sztár színpadán, ugyanis olyan tökéletesen adta elő Charlie slágerét, hogy az úgy hangzott volna, mintha maga az énekes legenda állt volna a mikrofon mögött. - Gyerekkorom óta ismerem Charlie-t, a szüleim barátja. Többször is járt nálunk vendégségben a New York-i házunkban. Akkor még nem tudtam, hogy ki az a Horváth Charlie, csak egy aranyos, rekedt hangú bácsi volt, aki kijött New Yorkba. Amikor átköltöztem Magyarországra, akkor kezdtem igazán megismerni, tisztelni a munkásságát. Amikor én is zenész lettem, akkor pedig elismerni. A mai napig nagyra tartom őt – nyilatkozta Viktor a Bors nak. EXTRA AJÁNLÓ Charlie

Király viktor sztárban star academy

Király viktor sztárban star.com

És ez volt az a pont, ahol megfogalmazódott bennem, hogy van-e annyi karakteres magyar és külföldi előadó, akinek a bőrébe bújhatnak az énekesek? Ráadásul olyan előadónak kell lennie, akit a 60 éves néző legalább annyira ismer, mint a 28 éves irodista unokája, amikor online visszanézi a produkciókat. A válasz egyelőre számomra nem egyértelmű, mert többször láttam már a Sztárban sztár színpadán Bruno Mars énekest és Pinket is. Ha már Pink, akkor beszéljünk kicsit Kollányi Zsuzsiról. Majka állandó énekes társa ugyanis az amerikai énekesnő bőrébe bújt, és nemcsak hangban hozta Pinket, de még repkedett is egy sort a stúdióban, elég hardcore verzióban. Ismertség ide vagy oda, nem lepődnék meg, ha Kollányit a fináléban látnánk idén. Őt követően Horváth Tamás leginkább azt mutatta meg, hogy remek hangja van, de az előadása már az unalom határát súrolta. Király Viktor amióta hazajött az amerikai Voice-ból, sorra kapja a szerepeket TV2-es műsorokban. Ez alkalommal Rátonyi Róbertra maszkírozva (aki Claudia szerint inkább volt Jay Leno) olyan szórakoztató volt, hogy ezüstérmes lett a szimpátiaszavazáson, annak ellenére, hogy a táncosok nejlonruhája több mint kínos volt.

  • Király Viktor és Karácsony János: Álomarcú lány / tv2.hu
  • Csajos jatekok lanyoknak ingyen windows 7
  • Király viktor sztárban star ac
  • Láma
  • Király Viktor: Human / tv2.hu
  • Sosem volt ilyen szexi Király Viktor új kedvese - Ripost
  • Műköröm tanfolyam online
  • Oep regisztracios nyomtatvany
  • Király Viktor gyereke megszületett - Hazai sztár | Femina
  • Király viktor sztárban star.com
  1. Kedvenc jm gyöngyös akció