Napi Menü Pécs: Napi Menü Pes 2013

  1. Friss napi
  2. Fiáker Étterem - magyaros étterem Pécs szívében, napi ebédajánlatokkal
  3. Napi hírek

Legyél a vendégünk minden nap! Napi kiemelt menüajánlatokkal várunk hétfőtől, egészen szombatig 11:00 és 15:00 között. 11:00-tól természetesen a' la carte étlapunk várja a megéhező vendégeinket a nyitvatartásunk teljes ideje alatt. Magyaros, autentikus ízekkel, tartalmas, hatalmas és laktató adagokkal és természetesen figyelmes kiszolgálással készülünk Neked! Kóstolj bele a Fiáker ízekbe, válassz kedvenc táljaink közül vagy csak egyszerűen kérd a régi nagy kedvencedet. Nem fogsz csalódni! Térj be hozzánk és tegyél próbára minket Te is! Tovább Kedves Vendégünk, tájékoztatunk Téged, hogy 2020. május 25-től kiszállítási szolgáltatásunk szünetel. Munkatársaink azon dolgoznak, hogy a megnövekedett igények következtében megfelelő mederbe tereljék házhozszállítási tevékenységünket. Addig is sok szeretettel Várunk Téged éttermünkben a megszokott nyitvatartási időben! 2020-06-27 Szombat Csirkeragu leves Sonkával-sajttal töltött karaj rántva, petrezselymes burgonya Menüajánlatunk 11:00 és 15:00 között vehető igénybe.

Friss napi

napi menü pécs

NAPI MENÜAJÁNLAT 2020. június 22.

Fiáker Étterem - magyaros étterem Pécs szívében, napi ebédajánlatokkal

Rendszerünk minden hétfőn megküldi a részedre heti ajánlatainkat, így biztosan tudni fogod, hogy miért is érdemes betérned hozzánk, a Fiákerbe. A szolgáltatásunk teljesen díjmentes, ráadásul így biztosan nem maradsz le kiemelt ajánlatainkról, tematikus estjeinről sem. Ígérjük, hogy hetente csak egy e-mailt küldünk a részedre. Feliratkozom Kik? Hol? 7621 Pécs, Felsőmalom utca 7. Pécs belvárosának szívében, a Felsőmalom utcában várunk Téged, barátaid és az egész családot. Különleges, állandó étlapos kínálattal, kedvező ár - értékű napi táblás ajánlattal és bizony minden nap friss és tartalmas menüvel kedveskedünk Neked. Látogass el hozzánk és tedd próbára kínálatunkat. Egyedi rendezvényekkel, ünnepi étel előrendeléssel és asztalfoglalással kapcsolatban is bátran keress minket elérhetőségeink egyikén. Munkatársaink készséggel segítenek.

A menü ára 1. 220 HUF helyben fogyasztva. Csak leves vásárlása esetén a leves ára helyben 550 HUF, míg kizárólag főétel vásárlása esetén a főétel ára helyben 1. 000 HUF. Az ételeket kérésre helyben el is csomagoljuk. A csomagolás költsége ételenként 50 HUF. Az ételekhez a különböző mártásokat díjmentesen biztosítjuk, illetve köret cserére is van lehetőség. Ennek költsége 100 Ft. Húsos menüajánlataink esetén az adott étel kérhető dupla adag hússal, ennek költsége 500 HUF. A helyszínen lehetőséged van menü kártya vásárlására is, így gyorsan és egyszerűen fizetheted a napi ebéded. A menüket kérés esetén korlátozott ideig félretesszük. Jó étvágyat kívánunk! A feltüntetett árak forintban értedőek és az áfát tartalmazzák. A menü változás jogát fenntartjuk. Izgalmas tálak, hatalmas adagok! Fiáker tál 2 személyre 4. 480 Ft 1 személyes bőségtál 2. 980 Ft Haltál Kánaán tál Giga tál 6. 280 Ft Grill tál - 1 személyes 3. 180 Ft Iratkozz fel ingyenes menü értesítőnkre! Legyél Te is naprakész! Használd az alábbi űrlapunkat és iratkozz fel heti menü értesítőnkre.

Napi hírek

  1. Flekken Házhozszállítás
  2. Müller nagykanizsa nyitvatartás
  3. Nyári programok 2014 edition
  4. Napi menü pes 2011
  5. Eurofoam hungary sajóbábony
  6. Sürgősen kerestetik: Ingyenes-targoncavezetői-tanfolyam-és Nyíregyháza - 38 Ingyenes-targoncavezetői-tanfolyam-és állás | Jooble
  7. Sztálin halála 2017 videa film magyarul online HU
  8. Napi menü pes 2010
  9. Horoszkop napi
  1. 3 műszakos munkarend beosztás
  2. Eladó ház 12 kerület